Triada de lumina, spatiu si culoare determina bunastarea locuitorilor. Iar diferitele utilizari necesita diferiti factori de iluminare pentru ca aceasta triada sa sune armonioasa pentru diferitele incaperi.

In timp ce odihna si relaxarea sunt dorite in camera de zi, bucataria este mult mai mult un spatiu de lucru functional, care trebuie sa indeplineasca cerinte functionale. Iluminarea buna sustine ochiul in diferitele sarcini vizuale care apar in activitatile din bucatarie.

Gama de aplice si plafoniere pentru bucatarie si living a crescut ca urmare a conceptelor de design. Bucataria era candva un spatiu de lucru pur functional, dar astazi a devenit din ce in ce mai mult un spatiu de locuit cu cerinte emotionale.

Bucatariile in plan deschis sunt un exemplu de tendinta modern, care implica mai mult decat viata sociala. Iluminatul, ca componenta cheie a conceptelor de incapere, trebuie sa raspunda la aceasta.

Aplicele led tavan pentru bucatarie

Aplicele LED pentru tavan sunt economice, dureaza mai mult, emit lumina uniform, nu emana aproape deloc caldura si sunt usor de instalat. Atunci cand alegi aplice led tavan, ar trebui sa acorzi atentie caracteristicilor tehnice, sa iei in considerare cum si unde va fi atasat, daca corpul de iluminat cu LED se potriveste cu scopul camerei si cat de bine se potriveste cu designul.

Aplicele tavan bucatarie sunt montate pe orice suprafata. Pot fi patrate si cu nuante de diverse forme. Pentru tavanele suspendate, ar trebui sa alegi corpuri de iluminat speciale pentru tavanele suspendate din gips-carton.

Aplicele led pot fi pivotante sau non-pivotante. Plafonierele cu led ofera confort, nu palpaie, iar proprietatile lor luminoase sunt apropiate de cele naturale si nu au radiatii ultraviolet in spectrul lor de lumina.

Plafoniere led moderne pentru living

Tavanul modern ofera multe posibilitati in designul interior. Acest plan al sufrageriei poate fi evidentiat eficient. Datorita plafonierelor moderne din materiale moderne si cu tehnologii moderne, este usor sa realizezi iluminare decorativa in living.

Designul interior elegant, va crea o atmosfera unica. Plafonierele moderne pentru living sunt corpuri de iluminat potrivite pentru tavanele joase, deoarece sunt situate mai aproape de suprafata.

Convenabile de utilizat sunt plafonierele cu telecomanda. Nu trebuie sa te ridici pentru a le porni. Si daca exista un dimmer incorporat, poti regla si intensitatea fluxului.

Pentru tavanele intinse, exista si o multime de plafoniere living unice. De exemplu, plafonierele cu LED sunt capabile sa produca lumina ridicata cu un consum minim de energie. Mai multe plafoniere cu LED-uri situate in centrul camerei vor ilumina intreaga camera. De asemenea, poti alege calitatea iesirii luminii de la alb stralucitor la mai calm.

Living si bucatarie

Cand ai un living cuplat cu o bucatarie, exista 2 zone de bucatarie: cea principala (un loc pentru gatit) si una suplimentara (sala de mese). Si daca sala de mese ar trebui sa fie echipata cu iluminare uniforma, atunci locul in care se prepara mancarea necesita iluminare suplimentara sau surse de lumina suficient de puternice.

Aplicele de tavan pentru bucatarie, sunt o solutie buna. In primul rand, toate tipurile de plafoniere lucioase sunt relevante pentru living. Acestea creeaza un flux de lumina directionala, raspandind astfel lumina pe intreaga zona a camerei.

Si pentru un astfel de interior este suficienta o plafoniera mare cu lampi cu incandescenta simple. Daca livingul ramane putin neterminat, poti adauga benzi led sau aplice led tavan in jurul perimetrului tavanului.

{{clean}}
{{clean2}}
{{clean3}}

7 thoughts on “Creeaza un interior modern cu aplice si plafoniere led pentru tavan

  1. Ma bucur ca am descoperit acest articol, deoarece imi cautam informatii despre optimizarea SEO a site-ului meu. Sfaturile oferite sunt utile si cred ca le voi implementa pentru a obtine o vizibilitate mai buna in motoarele de cautare.

  2. Interesanta analiza prezentata in acest articol despre avantajele campaniilor de email marketing. Am realizat ca aceasta metoda poate fi foarte eficienta pentru a atrage clientii si a le mentine interesul pentru produsele noastre.

  3. Am invatat multe lucruri noi citind acest articol. Autorul explica foarte bine cum sa folosim platformele sociale pentru a ne promova produsele sau serviciile. Cred ca voi aplica aceste sfaturi in propria mea afacere online.

  4. Articolul este foarte interesant si pertinent. Mi-a placut modul in care autorul a prezentat informatiile despre anumite aspecte ale marketingului online. Sunt de acord cu ideea ca strategia de continut este esentiala pentru succesul unei afaceri pe internet.

  5. Apreciem efortul depus pentru a oferi cititorilor informatii utile si bine structurate. Este un articol care merita distribuit si discutat in comunitate.

  6. Este impresionant cum autorul a reusit sa adune atatea informatii relevante intr-un singur articol. Am descoperit multe lucruri noi citind acest material.

  7. Articolul este foarte informativ si ofera o perspectiva interesanta asupra subiectului abordat. Ma bucur sa aflu mai multe detalii despre acest aspect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *