Decorarea unui dormitor este esentiala atat pentru cei care locuiesc in acea casa, cat si pentru cei care vin in vizita.

Dormitoarele ar trebui sa aiba o energie buna din diferite elemente de baza. Este una dintre piesele fundamentale ale decorului si trebuie sa fie unit cu restul decorului casei tale.

Aceasta ecuatie simpla te determina sa te gandesti in mod constient la modul in care iti vei decora dormitorul pentru a-l asorta cu celelalte camere.

Momentul de amenajare a unui dormitor este intotdeauna complicat, deoarece sunt spatii mici in care exista piese esentiale, dar care ocupa mult spatiu. Este vorba, de exemplu, de pat sau de dressing.

Cu toate acestea, urmand sfaturile pe care ti le vom da aici, nu vei avea nicio problema in a amenaja dormitorul din casa ta.

Pe langa faptul ca sunt usor de aplicat, vei obtine intotdeauna cea mai mare senzatie posibila de spatiu, vei avea grija la maximum de functionalitatea spatiului si vei obtine un loc perfect pentru a dormi si a te odihni.

Alege cu grija culorile

Si nu ne referim doar la nuantele peretilor din dormitor, pentru ca suntem siguri ca te-ai saturat sa auzi ca nu doar albastru ar fi indicat pentru aceasta camera.

Foarte importante la capitolul cromatica sunt si draperiile, de avantajele carora speram ca te bucuri deja.

Daca iti place sa dormi pana tarziu in weekenduri, alege un set dintr-un material greu si opac, asa cum este catifeaua, dar mare atentie la culori.

Citeste continuarea aici: Sfaturi pentru amenajarea dormitorului