Prin umplutura, sacii de dormit moderni sunt fabricati fie din materiale de umplutura sintetice, cum ar fi fibra goala, subtire, sintetica.

Cea mai frecventa este holofibra, iar modelele mai scumpe sunt fabricate din tinsuleist. Cele mai recente evolutii sunt considerati a fi sacii de dormit umpluti cu puf cu impregnare suplimentara cu silicon, care sunt o alegere buna pe vreme umeda.

Puful in sine este impartit in functie de puterea de umplere si, cu cat este mai mare in model, cu atat puful este considerat mai bun. Copiii pot pot fi pusi in sacul de dormit inca de la o varsta frageda.

Este important sa aiba dimensiunea potrivita. Nu trebuie sa fie prea mare, altfel bebelusul se poate incurca in el si nu mai poate respira. Nu trebuie sa fie prea cald, astfel incat copilul mic sa nu transpire.

Dar trebuie sa fie suficient de cald, deoarece bebelusii se racoresc repede.

Sac de dormit bebe

Un sac de dormit bebe clasic este impartit in mai multe subcategorii. Sacul de dormit de iarna este ideal pentru sezonul rece. Materialele calde precum lana sau bumbacul sunt adesea combinate cu o captuseala suplimentara.

Un sac de dormit din puf este o alternativa deosebit de durabila si de inalta calitate. Un sac de dormit de iarna, nu numai ca il mentine pe cel mic confortabil si cald, dar ofera si o circulatie suficienta a aerului.

Citeste continuarea aici: Saci de dormit pentru bebelusi si copii