Blocurile de prindere din plastic Lego Duplo sunt motivul pentru care compania Lego se poate numi cel mai mare producator de jucarii din lume. Depozitul companiei daneze contine acum peste 51.000 de piese diferite, fiecare fiind numarata individual, cu o imprimare sau un autocolant diferit.


Cu toate acestea, de cand a fost fondata in 1954, Lego a produs pana astazi peste 700 de miliarde de blocuri. In detaliu, aceasta inseamna ca in fiecare zi sunt produse in jur de 200 de milioane de piese in intreaga lume.

Compania vinde diverse sisteme modulare pentru copii de la varsta de 18 luni. Ceea ce se remarca in mod deosebit la seturile Lego Duplo, este ca acestea amintesc de filme de succes precum Star Trek sau Transformers.

Ca rezultat, seturile de constructii la scara mica fac apel la inginerii in constructii pentru hobby-uri adulte.

Lego Duplo tren

Lego Duplo tren este un tren cu aburi, care cu motorul sau „Push & Go” ofera o distractie speciala. Copiii mici se transforma in soferi de tren – cu ajutorul motorului intuitiv „Push & Go”.

Trenul se deplaseaza inainte sau inapoi impingandu-l usor. Daca este tinut sau ridicat de pe sine, motorul se opreste automat. Cele cinci pietre functionale colorate pot fi asezate de-a lungul pistelor.

Citeste continuarea aici: Lego Duplo pentru distractia copiilor