Patul este una din piesele de mobilier principale si importante a fiecarui dormitor, este locul unde ne odihnim si ne incarcam cu energie.

In sezonul rece, reprezinta pentru noi locul ideal unde avem parte de relaxare si caldura dupa o zi grea si friguroasa. Factorii care contribuie la atmosfera placuta si calda din dormitorul nostru sunt importanti, de aceea trebuie sa tinem cont si de cele mai mici detalii.

Alegerea materialelor textile din care sunt confectionate accesoriile pentru patul din dormitorul nostru reprezinta un aspect de care trebuie sa tinem cont atunci cand dorim sa achizitionam ceva cat mai calitativ, de care vom beneficia o perioada mai indelungata si care ne vor oferi confortul dorit.

In continuare iti oferim cateva sfaturi necesare care iti vor fi de folos pentru aranjarea patului in sezonul rece.

Schimba fetele de perna sau cumpara perne pufoase

Daca vrei sa aranjezi cel mai confortabil si calduros pat in sezonul rece, primul lucru pe care ar trebui sa-l iei in considerare este perna. Din fericire, nu vei fi nevoit sa schimbi pernele pe care le folosesti pe timp de vara, insa este indicat sa schimbi fetele de perna.

Astfel, fetele de perna ideale pentru sezonul rece sunt cele din materiale calduroase si naturale (flanel, microfibra, lana sau bumbac). Totodata, iti poti concentra atentia pe achizitionarea pernelor decorative, in ton cu asternuturile si decorul din incapere. Cateva perne pufoase si colorate vor face ca patul sa arate mai comod si mai calduros, ideal pentru serile reci de iarna.

Foloseste cateva perne decorative

Citeste continuarea aici: Aranjarea patului calduros si comod pentru sezonul rece